Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde kırmızııyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidişat anında insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çhileışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları göre aksiyon etmesi ve zaruri çhileışmaların da buna bakarak örgülması gerekmektedir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla Yangın Merdiveni Kapısı bu perese arama edilmelidir. 

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page