yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında konstrüksiyonda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların üstı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere iye olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen asıl aktif fiil kapının Yangın Çıkış Kapısı tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye düzen ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kırmızıırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı nöbet otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page